Science Café Zeist

Info Science Café Zeist

Download de Nieuwsbrief van november 2017: klik hier!

In de maand voorafgaande aan een lezing verschijnt er een nieuwsbrief. Voor de nieuwsbrief dient u zich aan te melden. Stuur een mail naar: sciencecafezeist@gmail.com Het vermelden van uw naam en het e-mailadres waarop u de nieuwsbrief wilt ontvangen is voldoende. 

 SCIENCE CAFÉ ZEIST

ONTMOETINGSPLEK
Het ScienceCafé Zeist is een ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap. Bij de avonden van het ScienceCafé krijgt men de mogelijkheid om in debat te gaan met spraakmakende wetenschappers.


GEPASSIONEERDE VERTELLERS
Verwacht geen dikdoenerij of monologen op hoog vaktechnisch niveau. Deskundigen vermaken het publiek door gepassioneerd te vertellen over hun kennisgebied. Dit alles in een informele setting: de muziek, een drankje en het goede gezelschap maken de avond compleet.


VASTE TIJDEN
Elke tweede donderdag van de maand (uitgezonderd in de zomer) kun je je laten inspireren bij het ScienceCafé Zeist.


ENTREE
Met een bijdrage van € 5,– per persoon kunnen we gezamenlijk de kosten dekken.
VAST CONCEPT
19.15 Zaal open - koffie, thee
19.30 Aanvang muziek
20.00 Aanvang lezing
21.00 Muziek - drankjes
21.10 Vragen en discussie
22.00 Napraten - muziek, drankjes
22.30 Einde

MARIA-OORD, HORTENSIALAAN 30, ZEIST

In het centrum, schuin tegenover de kerk. Makkelijk parkeren, bijvoorbeeld in de Voorheuvel parkeergarage of op de Van Reenenweg. En vlakbij horeca waar u vooraf een hapje kunt eten. In de zaal van Maria-Oord, Hortensialaan 30, 3702 VG Zeist. Een plek die door de R.K. Woningbouwvereniging Zeist ter beschikking wordt gesteld. De banner van het Science Café staat bij de ingang. 
Fietsen kunnen bij de deur worden geplaatst.